Kupákkal térhettek haza: Ismét helyállt az Inter Europe Team

Népes csapattal, jó pár kategóriában indított versenyzőpárosokat az Ózd-Eger Ralin az Inter Europe Team és a legutóbbi futamhoz hasonlóan ezúttal is jó pár kupával a „zsákban” hagyhatták el a helyszínt.

A szokásoknak megfelelően ezúttal is népes csapatta képviseltette magát az Ózd-Eger Ralin az Inter Europe Team, több kategóriában is indítottak versenyzőket. Az eredmények nem is maradtak el: Barna Tibor és Barna Bence a Production Cup második helyét szerezte meg, Bartha Aurél és Szarka Dávid szintén a kategória második helyén ért célba a Hondával, Szöllősi Norbert és Szilágyi Richárd kategória negyedik lett a BMW-vel, Helgert Tamás és Kiss Róbert ötödik lett, László István és Holló Barnabás a szombati napot teljesítette, míg Bihari Péter és Konyári Zoltán szintén szombaton szórakoztatta a nézőket rendkívül látványos autózásukkal és a jól ismert fehér Ladával.

„Az Ózd-Eger Ralin mindhárom osztályban képviseltette magát csapatunk, az Inter Europe Team. Végre egy hosszú, többnapos verseny várt ránk és az is óriási várakozással töltött el bennünket, hogy újra nézők előtt autózhattak a párosaink” – kezdte a beszámolót László István.

„Az időjárás többször is megkeverte a lapokat a véletlenszerűen eleredő eső formájában. Mindenki jól alkalmazkodott a kialakult extrém helyzetekhez, amit az elért eredményeink is jól tükröznek, több kupát is bezsebeltek a csapattagok. Nekem kifejezetten tetszett az ózdi salakmotor pályán megtartott prológ, igazi örömautózás volt, de a másnapi szakaszokra is próbáltunk átmenteni a lendületből” – tette hozzá a csapatvezető.

Related posts